Ainakin Etelä-Suomessa melontakausi on jo korkattu niin koskessa kuin järvelläkin ja samalla kaikki kesän ohjelmat on nyt saatu hiottua julkaisukuntoon eli ilmoittautuminen on avattu nyt myös syyskuun packraft-retkille!

Ruskaa Nuorttijoella – kyllä kelpaa meloa! (Kuva: Venla Saari)

PACKRAFT-RETKET JA -VAELLUKSET

Syyskuussa järjestämme kaksi pidempää packraft-retkeä klassikkokohteisiin.

* 8.-10.9.2023 uudistettu packraft-retki Ruunaalle. Tällä retkellä keskitytään melomiseen ja reitille mahtuu niin kuohuvia koskia kuin rauhallisia erämaajärviäkin. Matka vie Ruunaan koskilta alaviertaan Lieksanjoen vähemmän tunnetuille osuuksille. Kaksi yötä vietetään tulipaikoilla telttaillen. Lisätietoja täällä.

* 14.-17.9.2023 melotaan klassikkoretki Nuorttijoen upeissa kanjonimaisemissa. Matka alkaa Ylä-Nuorttilta ja jatkuu meloen läpi Nuorttin kanjonin. Matkalta löytyy mm. mielettömiä maisemia ja erämaasaunan pehmeät löylyt. Lopuksi patikoimme ylös joelta ihailemaan kanjonia näköalapaikalta ja sieltä kansallispuiston metsien läpi tien varteen. Lisätietoja täällä.

Ilmoittautuminen retkille on nyt auki ja paikkoja on rajallisesti. Varaa omasi täältä!

Huom. 28.4.-13.5. olemme Islannissa opastamassa, joten ”toimisto” on kiinni, mutta ilmoittautuminen onnistuu kyllä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi 14.5. jälkeen kun olemme taas kotimaassa.

packraft, Ruunaa

Packraft-kurssit

Retkien lisäksi järjestämme jälleen myös huippusuosittuja packraft-kursseja Kymijoella. Kesän kurssiohjelma alla:

* 2.6.2023 packraft-koskimelonnan perusteet (TÄYNNÄ!)
* 3.6.2023 packraft-koskimelonnan perusteet (vain 1 paikka jäljellä!)
* 4.6.2023 packraft-koskimelonnan jatkokurssi (vain 2 paikkaa jäljellä!)
* 30.7.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 5.8.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 6.8.2023 packraft-koskimelonnan jatkokurssi

Huom. 28.4.-13.5. olemme Islannissa opastamassa, joten ”toimisto” on kiinni, mutta ilmoittautuminen onnistuu kyllä. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi 14.5. jälkeen kun olemme taas kotimaassa.

PS. Myös yhteistyö Melomon kanssa jatkuu eli kurssien ja vaellusten asiakkaat saavat mukavan alennuksen Melomolta, mikäli melontakärpänen puraisee ja tulee tarve ostaa oma packraft-lautta.

PPS. Vaikka Etelä-Suomessa on jo täysi kesä ja melontakausi on avattu, niin toukokuussa laitamme vielä kerran sukset jalkaan ja ahkion perään. Vappupäivänä starttaa nimittäin Vatnajökull 2023 -retkikunta tavoitteenaan hiihtää Euroopan suurimman jäätikön yli idästä länteen. Retkikunnan etenemistä voi seurata täällä blogissa!

Hyvää kevättä toivottaen,

Avotunturit-tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *