Kesän 2024 packraft-ohjelmat on julkaistu ja ilmoittautuminen avattu!

Packraft on 3-5 kg painava repussa kulkeva koskikelpoinen ilmatäytteinen kumikajakki. Pakattuna packraft vie tilaa suunnilleen saman verran kuin kolmen hengen vaellusteltta, eli mahtuu hyvin rinkkaan tai kulkee vaikka polkupyörän tarakalla ja mahdollistaa melontaretket syrjäisiinkin erämaakohteisiin. Packraft-lautta on varsin suorituskykyinen, kestää kolhujakin ja vakaana sillä on yllättävän helppo meloa koskessa.

Ankarat avotunturit (Pohjoisemmas Oy) järjestää erilaisia packraft-retkiä, -kursseja ja -vaelluksia. Kesällä 2024 jatkamme yhteistyötä Outdoor Artisansin kanssa, jotta voimme tarjota laajan kattauksen erilaisia packraft-aktiviteetteja.

Erityisesti haluaisimme nostaa esille syystäkin super-suositut Kymijoen koskimelontakurssit ja jo klassikoksi nousseen Nuortijoen packraft-vaelluksen. Lisäksi Outdoor Artisansin Antin vetämä retki suuntaa TV:stäkin tutulle reitillä Vätsärin erämaan halki Jäämerelle!

Päiväretkiä Kymijoella ja pidmepiä melontaretkiä Lieksajoelle Ruunaan kuohuviin koskiin järjestämme tänä vuonna tilauksesta.

Tutustu tarjontaan ja varaa paikkasi!

packraft koskessa

Vuokraa

Packraft-lautta

Saatavilla useita eri malleja varastoltamme Saimaan rannalta Taipalsaarelta. Mela ja melontaliivit sisältyvät aina paketin hintaan.