Talvella 2024 vaellustarjonnassamme on sekä klassikkokohteita Skandinavian suurtuntureilta että kotimaan erämaista. Sukset suunnataan mm. Käsivarren erämaahan, Kolmen valtakunnan alueelle ja Sarekiin. Tänä talvena tarjolla on kaksi uutta minihiihtovaellusta: telttareissu Martimoaapan lumilakeuksille ja luksus-reissu tupamajoituksella Syötteen erämaasaunoille. Lähde matkaan!

– – – –

Vaelluksilla pääset kokemaan villin talvisen luonnon kauneuden – ja haasteet. Koet upeita elämyksiä ja samalla syvennät osaamista ja taitojasi. Pääset hiihtämään kimalteleville lumilakeuksilla ja mahdollisesti ihastelemaan revontulten tanssia tuntureiden yllä tai ihmettelemään talvisen lumimyrskyn voimaa turvallisesti teltan suojassa.

Matka suurtunturivaelluksille alkaa Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssilla, mutta mini-hiihtovaellukselle voit osallistua ilman aiempaa kokemusta. Viikon vaellukset ovat fyysisesti verraten haastavia ja osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa, leppoisammalla mini-hiihtovaelluksella sen sijaan pärjää kohtalaisellakin kunnolla.

Avotunturit koulutusohjelma Vaellukset

Tutustu

koulutusohjelmaamme

Ankarat Avotunturit on neljävaiheinen koulutuskokonaisuus arktiseen hiihtovaeltamiseen