Vuonna 2021 keskitytään kotimaahan, jossa on tarjolla yli 600km:n ja 6 viikon reissu Lapin halki. Jos et halua ihan niin pitkää aikaa viettää suksilla, voit valita itsellesi sopivan pätkän, sillä olemme jakaneet reissun 1-2 viikon etappeihin. Lue lisää: Lapin halki 2021!

– – – –

Järjestämme mielenkiintoisia viikonmittaisia hiihtovaelluksia eri puolille Skandinaavian suurtuntureita. Lyhyempiä hiihtovaelluksia järjestämme kotimaan jäälakeuksilla ja erämaissa mini-hiihtovaellusten muodossa.

Vaelluksilla pääset kokemaan villin talvisen luonnon kauneuden – ja haasteet. Koet upeita elämyksiä ja samalla syvennät osaamista ja taitojasi. Pääset hiihtämään kimalteleville lumilakeuksilla ja mahdollisesti ihastelemaan revontulten tanssia tuntureiden yllä tai ihmettelemään talvisen lumimyrskyn voimaa turvallisesti teltan suojassa.

Matka suurtunturivaelluksille alkaa Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssilla, mutta mini-hiihtovaellukselle voit osallistua ilman aiempaa kokemusta. Viikon vaellukset ovat fyysisesti verraten haastavia ja osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa, leppoisammalla mihihiihtovaelluksella sen sijaan pärjää kohtalaisellakin kunnolla.

Avotunturit koulutusohjelma Vaellukset

Vaellukset

Päivitämme tulevaa ohjelmistoa.

Tutustu

Koulutusohjelmaamme

Ankarat Avotunturit on neljävaiheinen koulutuskokonaisuus