Vuonna 2023 vaellustarjonnassamme on sekä klassikkokohteita Skandinavian avotuntureilta että kotimaan erämaista. Sukset suunnataan mm. Inarijärvelle, Kebnekaisen ympäristöön ja Sarekiin. Tämän vuoden uutuutena on hiihtovaellus Korvatunturin sydäntalvessa, tammi-helmikuussa. Lisäksi ohjelmassa on perinteinen mini-hiihtovaellus Päijänteellä. Lähde matkaan!

– – – –

Vaelluksilla pääset kokemaan villin talvisen luonnon kauneuden – ja haasteet. Koet upeita elämyksiä ja samalla syvennät osaamista ja taitojasi. Pääset hiihtämään kimalteleville lumilakeuksilla ja mahdollisesti ihastelemaan revontulten tanssia tuntureiden yllä tai ihmettelemään talvisen lumimyrskyn voimaa turvallisesti teltan suojassa.

Matka suurtunturivaelluksille alkaa Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssilla, mutta mini-hiihtovaellukselle voit osallistua ilman aiempaa kokemusta. Viikon vaellukset ovat fyysisesti verraten haastavia ja osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa, leppoisammalla mini-hiihtovaelluksella sen sijaan pärjää kohtalaisellakin kunnolla.

Avotunturit koulutusohjelma Vaellukset

Vaellukset

Tutustu

koulutusohjelmaamme

Ankarat Avotunturit on neljävaiheinen koulutuskokonaisuus arktiseen hiihtovaeltamiseen