Vuonna 2022 palataan klassikoiden pariin ja sukset suunnataan jälleen Skandinavian avotuntureille. Ohjelmassa on syystäkin suositut viikon tunturivaellukset Haltin suuntaan, Kolmen valtakunnan alueelle, Sarekiin ja Kebnekaisen ympäri. Lisäksi ohjelmassa on perinteinen minihiihtovaellus Päijänteellä sekä uutuutena kaamosvaellus Inarijärvellä heti tammikuun alussa!

– – – –

Järjestämme mielenkiintoisia viikonmittaisia hiihtovaelluksia eri puolille Skandinaavian suurtuntureita. Lyhyempiä hiihtovaelluksia järjestämme kotimaan jäälakeuksilla ja erämaissa mini-hiihtovaellusten muodossa.

Vaelluksilla pääset kokemaan villin talvisen luonnon kauneuden – ja haasteet. Koet upeita elämyksiä ja samalla syvennät osaamista ja taitojasi. Pääset hiihtämään kimalteleville lumilakeuksilla ja mahdollisesti ihastelemaan revontulten tanssia tuntureiden yllä tai ihmettelemään talvisen lumimyrskyn voimaa turvallisesti teltan suojassa.

Matka suurtunturivaelluksille alkaa Johdatus arktiseen hiihtovaeltamiseen -kurssilla, mutta mini-hiihtovaellukselle voit osallistua ilman aiempaa kokemusta. Viikon vaellukset ovat fyysisesti verraten haastavia ja osallistujilta edellytetään hyvää peruskuntoa, leppoisammalla mihihiihtovaelluksella sen sijaan pärjää kohtalaisellakin kunnolla.

Avotunturit koulutusohjelma Vaellukset

Vaellukset

Tutustu

Koulutusohjelmaamme

Ankarat Avotunturit on neljävaiheinen koulutuskokonaisuus