Vaikka talvea on vielä jäljellä ja meillä on suunnitelmissa viettää viitisen viikkoa suksilla, kesä lähestyy kuitenkin varmasti kuin jutut Juha Miedon mämmin syömisestä. Senpä vuoksi päivitimme kesän 2023 packraft-ohjelmat kotisivuille ja ilmoittautuminenkin on nyt auki!

Kymijoki, packraft, melontakurssi
Kurssilla opetellaan mm. tärkeitä turvallisuustaitoja. Kymijoella riittää vettä melontaan läpi kesän.

Packraft-kurssit

Perinteisiä packraft-koskimelonnan kursseja ja jatkokursseja järjestetään Kymijoella kesä-elokuussa:

* 2.6.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 3.6.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 4.6.2023 packraft-koskimelonnan jatkokurssi
* 30.7.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 5.8.2023 packraft-koskimelonnan perusteet
* 6.8.2023 packraft-koskimelonnan jatkokurssi

Nuorttijoki, packraft, melonta, ruska, Lappi, erämaa
Nuorttijoen maisemissa kelpaa ulkoiluttaa packraft-lauttaa! (Kuva: Venla Saari)

PACKRAFT-RETKET JA -VAELLUKSET

Syyskuussa on tulossa pari pidempää packraft-retkeä. Näiden päivämäärät julkaistaan huhtikuun loppuun mennessä. Tarjolla on jo klassikoksi muodostunut Nuorttijoen packraft-vaellus, jossa pääset nauttimaan Kemihaaran erämaasta ja ihailemaan upeaa Nuorttijoen kanjonia joelta käsin. Lisäksi Ruunan ruskamelontaretki palaa uudistettuna ja upeampana versiona: kolmen päivän retki, jolla enemmän melontaa, uusia kuohuvia koskia ja rauhallista erämaan tuntua kauempana suosituimmilta retkeilyreiteiltä.

Ilmoittautuminen on nyt auki, mutta ”toimistomme” on suljettu 12.4. asti, sillä kaikki oppaamme ovat maastossa hiihtämässä. Ilmoittautua voi normaalisti ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kannattaa toimia nopeasti, sillä varsinkin alkukesän kurssit täyttyvät nopeasti. Mikäli et mahdukaan haluamallesi kurssille, ilmoitamme siitä sinulle 12.4. jälkeen. Samoin kysymyksiin vastataan sen jälkeen.

PS. Pian selviää myös missä olemme seuraavaksi hiihtämässä… Jos arktinen nojatuolimatkailu kiinnostaa, kannattaa seurata blogia. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *