Thomaksen enkelit, hiihtovaellus, talvivaellus
Thomas ja enkelit maalissa. Kuva: Leena

26.3.2021
Päivä 7 (28)
Legit: 4
Matka: 10,4 km
Sää: aurinkoinen pakkaskeli. Sauna ja hyvää ruokaa!

Sauna herkulista ruokaa ja kamojen huoltoa. Ollaan siis saavuttu 3. etapin maaliin. Täällä Giellajohkalla meidät otettiin maailman tilanteesta huolimatta lämpimästi vastaan. Toki asiat ei ihan ole ennallaan: ruuat saatiin nauttia take awayna omassa tuvassa, ja ravintola oli kiinni. Sauna oli sentään edelleen sauna ja ruoat ja  juomatkin maistui vanhaan tapaan maastoreissun jälkeen älyttömän hyvälle. 

Yleensä tässä vaiheessa on hyvästit pääaiheena, mutta iloinen asia on, että Anna ja Annukka jatkavat seuraaville etapaille. Leenaltakin kuultiin mielenkiintoa jatkaa hiihtoa kun maailmalle taas pääsee ja jos jo heti tässä vaiheessa on intoa, niin aika isolla todennäköisyydellä hän taitaa hiihtää jossain vaiheessa isoilla jäätiköillä.  Tälläkin etapilla saatiin pienellä porukalla tehä töitä, mutta maaliin päästiin hyvin aikaisemmin mainitun tiimityön ansiosta.  Pehmeästä lumesta huolimatta tämä viimeinen päivä oli jopa oikein leppoisa. Huomenna saapuu uusi joukko vahvistuksia ja jatketaan etappille 4. Kyllähän niitä kilometrejä tähän tahtiin kertyy.

– Thomas

Retkikunnan viimeisimmän leiripaikan löydät täältä.

Toimittajan huomautus: Kilometrejä tosiaan kertyy. Tällä etapilla niitä tuli reilu 112 kappaletta. Eli yhteensä Thomas on vetänyt ahkiota neljässä viikossa 467 km ja pikkaisen päälle!

2 Kommenttia

  1. Kovia vaeltajia koko porukka, mahtavaa työtä! Kyllä varmaan kroppa kaipaa tankkausta ja putsausta ennen seuraavaa etappia. Luistavia suksia ja lempeitä säitä pohjoiseen! Toivottavasti käsi kestää:)

  2. Sauna ja ravinteliruoka kuulostaa hyvältä näin kotoa käsinkin tuumattuna, saati sitten alla olevien kilometrien jälkeen 🤗 Sitten vaan uutta etappia kohti hyvin huollettuna 💪 Tsemppiä matkaan!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *