…JA ME OLLAAN PAIKALLA!

Kansainväliset erämessut järjestetään vihdoin ja viimein 9.-12.6.2022 Riihimäellä. Tänä vuonna juhlistetaan erämessujen 50-vuotista taivalta ja meillä on kunnia olla mukana niin omalla osastolla kuin Retkinikkarin lavallakin.

Mitä me sitten siellä tehdään? Olemme Suomen johtava arktisten hiihtovaellusten järjestäjä ja packraft-melonnan asiantuntija ja meidät löytää osastolta U518, eli olemme Retkinikkarin lavaa vastapäätä. Tule jutulle! Meillä on sekä packraftit että talvivaellusvarusteet mukana ja Erämessut on hyvä paikka houkutella harrastajia näiden hienojen lajien pariin. Näiden kahden lajin etuna on myös se, että kaudet eivät mene päällekkäin. Meidän kursseilla voit aloittaa uuden lajin turvallisesti tai kehittää edelleen osaamistasi ja vain taivas on rajana mitä kaikkea meillä onkaan tarjolla jatkoksi! Vilkaise tämän packraft-kauden tarjonta ja lähde matkaan! Talvikausi 2022-2023 julkaistaan tovin kuluttua.

Erämessut 2018, osasto, teltta, Ankarat avotunturit
Tunnelmia vuoden 2018 Erämessut -osastoltamme. Tänä vuonna on vielä parempi meno! (Kuva: Korpi-Jaakko)

OMAN OSASTON OHJELMA

Sen lisäksi, että patsastelemme teltalla ja jutustelemme mukavia, ajattelimme tällä kertaa myös jakaa osaamistamme omalla osastollamme – ja vielä ihan ilmaiseksi! Meillä on siis maksuttomia mini-työpajoja ja demoja bensakeittimistä ja packraft-lautoista omalla osastollamme (U518). Lisäksi lauantaina Vaiska vierailee Erämessuilla. Tule moikkaamaan elävää legendaa!

BENSAKEITTIMEN HUOLTO,PE-SU klo 12:00-12:20

Bensakeittimet ovat tehokkaita lumensulattajia ja toimivat kovassa pakkasessakin. Luotettavimpaankin keittimeen voi tulla reissussa vika ja vähintään se pitää huoltaa säännöllisesti. Mitkä ovat tyypilliset haasteet ja niiden ratkaisut? Millainen on keittimen kausihuolto?

PACKRAFT: VINKIT VARUSTELUUN JA KÄYTTÖÖN, TO-LA klo 15:30-15:50

Packraft-lautta on vakaa ja mukava kulkuväline vesistöihin, mutta se kannattaa varustella omiin tarpeisiin sopivaksi. Packraft-pioneeri Korpi-Jaakolta saat vinkit lauttasi varustamiseen, pakkaamiseen ja huoltoon. Tule tutustumaan välineisiin!

MEET&GREET VAISKA, LA klo 10:00-14:00

Suomalaisen arktisen retkeilyn grand old man Kari ”Vaiska” Vainio on tavattavissa Ankarat avotunturit -osastolla (U518) lauantaina klo 10-14. Tule jutulle! Vaiska myös myy ja signeeraa Ankarat avotunturit -kirjaa (30eur tasaraha tai mobilepay).

Työpajoissa tilaa on rajoitetusti ja osallistujia otetaan mukaan saapumisjärjestyksessä niin paljon kuin saadaan mahtumaan.

RETKINIKKARIN LAVA

Olemme joka päivä klo 14:30 Retkinikkarin lavalla (omaa osastoamme vastapäätä) kertomassa hyviä juttuja. Ohjelmassa olisi seuraavat aiheet:

  • Torstai: Turvallisuusajattelu vaativilla vaelluksilla: arvioi, ennakoi, toimi
  • Perjantai: Ruoka vaativilla (hiihto)vaelluksilla: voita, voita ja lisää voita?
  • Lauantaina: Packraft ja kalastus: uusia mahdollisuuksia erämaihin
    (Vierailevana tähtenä aiheen asiantuntija Antti Siltala!)
  • Sunnuntaina: Grönlanti 2022 -retkikunta: hiihtäen yli suuren jään! Tuoreita kuulumisia jäätiköltä.

ARVONTA – VOITA LIPUT ERÄMESSUILLE!

Lopuksi… Mepä pistetään 2 x kahden lipun pakettia jakoon ja osallistumaan pääset alla olevasta linkistä. Voittajille ilmoitetaan maanantaina 6.6.2022 sähköpostilla. Jos voittajasta ei kuulu 7.6. klo 20 mennessä arvomme uuden voittajan. Voittajien nimiä ei julkaista. Toivottavasti osallistut arvontaan vain jos oikeasti pystyt käyttämään liput. Kaverin puolesta on ihan ok osallistua. 🙂

VOITA LIPUT ERÄMESSUILLE RIIHIMÄELLE 9.-12.6.2022 – OSALLISTU ARVONTAAN TÄÄLTÄ!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *