Historiallinen kohtaaminen: Ensimmäinen kerta ikinä kun kaksi Ankarat avotunturit -ryhmää kohtaa maastossa! Kuvassa Thomaksen miniretkikunta ja Ninan nice-porukka. (Kuva: Thomas)

18.3.2019
6.5 legiä
19km

Kop kop! Oli luvattu vastatuulta aamuksi, joten otettiin rauhallinen aamu ja puuro just syöty kun teltan ulkopuolella kuului tuttu ääni. Nina ryhmineen! Ihmettelivät mitä me vielä röhnähtiin. Kuulumisia vaihdettiin, yhteiskuva ja tytöt jakoivat etelään me taas itään kivipelloille.

Kivipelto: Vasemmalta vai oikealta? (Kuva: Thomas)

20.3.2019
7 legiä
21km ja -300

Pujottelua. Tänään lähdettiin hiihtämään viimeistä päivää lohkare/harjannekentän läpi missä lohkareet vaihtelivat mopon ja kuorma-auton koon välistä. Tavoitteena oli päästä pujottelemaan tästä läpi ennen huomisen lumisadetta ja vastatuulta. Olisi ollut harvinaisen haastavaa ja hidasta löytää reitti tämän läpi myräkässä, joten oli mukavaa kun lopuksi laskettiin 300m alas koivikkoon lumentäyttämää puropohjaa pitkin ja meillä oli käytännössä mukava ramppi alas koivikkoon asti.

PS. Valitettavasti yksi blogimerkintä on kadonnut jälleen bittiavaruuteen, mutta hyvityksenä pariylimääräistä kuvaa. Erämaa on siinä mielessä pilalla, että Thomas löysi jonkin kiven päältä kännykkäkenttää ja sai lähetettyä myös kuvia. – Korpi-Jaakko

Myrskyn jälkeen on poutasää! (Kuva: Thomas)
Tutkimusmatkailua. (Kuva: Thomas)

Retkikunnan leiripaikkojen sijainnit löytyvät täältä: http://www.shareyouradventure.com/map/80256/avotunturit/Sarek2019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *