23.4.2018 / Päivä -1
Kilometrejä jonkin verran
0 legiä
Korkeus: parin metrin huitteilla
Sijainti: Kangerlussuaq, Grönlanti

Matkalla ja perillä

Jää ylitetty onnistuneesti, mutta väärään suuntaan. Omstart! Suomeksi siis, että saavuimme tänään Kööpenhaminasta Kangerlussuaqiin.

 Kohde näkyvissä (kuva: Minna)

Matkanteko alkoi eilen sunnuntaina Helsinki-Vantaalta. Aluksi viimeiset varusteet laukkuihin, tavarat ruumaan ja immeiset koneeseen. Kööpenhaminassa kamat kantoon ja tien toiselle puolelle hotelliin. Aamulla taas kamat kantoon ja koneeseen. Lopuksi vielä kamat kantoon ja hostellille.

Retkue matkalla: 1. rivillä Minna ja Nina, 2. rivillä Frida ja Sanni, 3.rivillä Päivi ja Satu (kuva: Minna)

Kangerlussuaqissa ei päästy kuitenkaan hengähtämään vaan ruljanssi jatkui. Hostelliin kirjautumisen jälkeen lähdettiin kohti rahtiterminaalia, kauppaa ja kaupan varastoa. Pienten seikkailujen jälkeen saatiin varusteet ja ruuat roudattua hostellille.

Rahtilaatikon purku (kuva: Minna)

 

Varusteet siirtyy hostellille vetämällä – mitenkäs muuten… (kuva: Nina)

Viimeisenä jännitysmomenttia oli bensat. Kaupan piti tilata meille bensakannuja, mutta ne ehkä tulevat keskiviikkona. Aavistuksen liian myöhään, kun silloin pitäisi olla jo jäänreunassa! Asia oli onneksi yhdellä soitolla korjattu ja nyt on sekä kannut että bensat eteisessä odottamassa starttia. Klo 16 mennessä oli siis retkikunta ja kaikki tarpeisto saatettu yhteen. Tehokkaalla ja hyvällä porukalla saadaan paljon aikaan.

Bensa ja raha vaihtavat omistajaa (kuva: Minna)

Nyt voi ottaa rennommin ja vietettiin porukalla pitsa&punkku -iltaa. Huomenna kamat ahkiokasseihin ja vähän muuta säätöä. Sitten mielenkiinnolla odottamaan keskiviikkoa ja ”oikeaa” starttia. 🙂

Retkikunnalla kaikki hyvin!

Terkuin,
Nina

7 Kommenttia

  1. Hyvää ja turvallista matkaa. Toivottavasti kaikki sujuu suunnitelmien mukaan. T. Sannin äiti Leena

  2. Oikein mukavaa kesälomaa Minnalle…ja tietenkin teille kaikille zemppiä….seuraan teitä..terv Minnan ”anoppi”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *