Vahvistettu Ankarat avotunturit -tiimi vietti kesäkuun ensimmäisen viikonlopun Korian Erä- ja vapaa-aikamessuilla saarnaamassa arktiksen ilosanomaa.

messut5

Messuilla vieraili kolmen päivän aikana lähes 21400 kävijää, joista kiitettävän moni pysähtyi myös meidän osastollemme. Osastollamme oli esillä viimeisin versio yhteistyössä Haltin kanssa kehitellystä retkikuntateltasta sekä retkikunta-ahkiosta. Molemmat tulevat markkinoilla ensi kaudelle! Lisäksi esillä oli myös muita valikoituja vaativien hiihtovaellusvarusteita sekä laaja otos näytekappaleita kauppamme tarjonnasta. Komeiden kuvien, viihdyttävien tarinoiden ja koetellun tiedon lisäksi osastollamme vierailleille jaettiin myös yhteistyökumppanimme Haltin arpalipukkeita sekä 20%-alennus ostoksiin verkkokaupastamme. Alennuskoodi näyttikin olleen ahkerasti käytössä ja varastolla oli maanantaina vilskettä, jotta kaikki tilaukset saatiin lähetettyä yhdessä arkipäivässä.

messut3

Oman osastomme lisäksi ”Arctic Explorer” T-paitoja nähtiin myös mm. päälavalla ja vesillä, sillä pääsimme kahdesti päivässä ääneen mielenkiintoisen esitelmän tai toimintanäytöksen muodossa. Aiheina oli mm. ruoka vaativilla hiihtovaelluksilla, pukeutuminen vaativilla hiihtovaelluksilla sekä vesistön ylitys tilapäisvälinein.

Ankarat Avotunturit -tiimi kiittää kaikkia messukävijöitä ja osastollamme vierailleita! Ensi talvena meidät tapaa ainakin talvisessa luonnossa, ja ehkä myös muilla ulkoiluaiheisilla messuilla kotimaassa.

messut4

PS. Kesän ajan blogi päivittyy vain harvakseltaan, sillä mekin pidämme hieman kesälomaa. Mutta aivan toimettomiksi emme sentään jää. Vaiska puuhaa alkukesästä legendaariselle Sissin kammille lisää majoitustilaa ja on uhannut myös savusaunankin viimein valmistuvan. Korpi-Jaakko suuntaa heinäkuussa Huippuvuorille, tosin tällä kertaa todennäköisesti ilman suksia. Ja koska Skandeilla näyttää olevan poikkeuksellisen kylmä alkukesä (eikä kotimaassakaan ole juuri kehumista), ehtisi suurtuntureilla vielä kesäkuussakin hiihtämään. Eihän sitä koskaan tiedä…

Hyvää kesää toivottaen,
Ankarat Avotunturit -tiimi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *