• Aiempi kokemus:
    koskimelonnan perusteet ja uimataito
  • Fyysinen vaativuus: 2/5
  • Tekninen vaativuus: 1/5

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT. UUDESTAAN ENSI VUONNA!

MAHDOLLISESTI MAAILMAN PARAS KOSKIPELASTUSKURSSI – ja VIELÄ LEGENDAARISEN KOULUTTAJAN VETÄMÄNÄ! ERINOMAINEN MAHDOLLISUUS KEHITTÄÄ JA pÄIVITTÄÄ TURVALLISUUSTAITOJAAn!

Aika: 4.-5.6.2022
Paikka: Pernoonkosket, Kymijoki, Kotka
Hinta: 299 eur/hlö (sis. ALV 24%)
Ryhmäkoko: 5-12 hlö

Kurssi soveltuu kaikille koskimelojille, ei pelkästään packraft-melojille.

Kesällä 2022 Pohjoisemmas Oy järjestää yhteistyössä Lapin Koskikoulun kanssa Rescue3 Europe -järjestön WRT Recreational -koskipelastus- ja turvallisuuskurssin Kymijoella. Kurssi on Rescue3-järjestön ohjelman mukainen ja kurssilaiset saavat sen läpäistyään kansainvälisesti tunnustetun todistuksen.

Kurssin kouluttajana toimii legendaarinen koskiturvallisuusekspertti Mark Hirst, jolla on vuosikymmenten kokemus koskenlaskusta Nepalista Islantiin ja ennen kaikkea erinomainen osaaminen kouluttajana. Kurssin isäntänä toimii koskimelontaopas (Suomen Soutu- ja melontaliitto ry) Jaakko “Korpi-Jaakko” Heikka. Opetuskielenä on englanti, mutta Jaakko auttaa tarvittaessa käännöksissä.

Kurssi sisältää 12 tuntia tiukkaa opetusta painopisteen ollessa käytännön harjoittelussa koskessa. Tällä kurssilla uidaan paljon, eikä niinkään melota, vaan melontavälineitä käytetään lähinnä siirtymiin ja pelastusharjoituksissa.

Kurssille osallistuminen edellyttää uimataitoa ja aiempaa koskimelontakokemusta (esim. packraft-koskimelonnan perusteet käytynä) sekä kohtalaista fyysistä kuntoa. Kysy, jos et ole varma!

Hinta sisältää opetuksen, majoituksen sekä saunan.

Tarvitset kurssille: kuivapuvun (tai märkäpuvun), melontatossut tai lenkkarit, koskimelontaliivit ja koskimelontakypärän. Packraft-lautan, koskikajakin tai muun melontavälineen. Pyyhe, uima-asu ja kuivat vaatteet. Muistiinpanovälineet. Seuraavat ateriat: lounas lauantaille ja sunnuntaille, päivällinen, aamiainen sekä välipaloja ja juotavaa.

Mikäli sinulla ei ole sopivaa henkilökohtaista varustusta on koko setti (kuivapuku, liivit, kypärä) vuokrattavissa kurssille hintaan 60 euroa (sis. ALV).
Packraft-lauttoja varusteineen on saatavilla vuokralle erikoishintaan 30 euroa (sis. ALV).

Ilmoittautumiset viimeistään 21vrk ennen kurssin alkua.

Kurssipaikkana toimii Karhulan Ladun maja, joka sijaitsee aivan kosken rannalla! Aloitus latumajalla lauantaina klo 09:00. Kurssi alkaa teoriaosuudella, mutta pääosa päivästä vietetään käytännön harjoituksissa koskessa ja sen äärellä. Lounastauko latumajalla, jossa käytössä keittiö. Päivän päätteeksi lämpiää rantasauna ja käytössä on latumajan tilat (keittiö, grillikatos, yms.)

Nukkua voit joko sisällä lattiamajoituksesa (oma makuupussi ja tyyny mukaan) tai pihalla omassa teltassa, riippumatossa, tms.

Kurssi päättyy sunnuntaina klo 15:00 mennessä.

Lähde matkaan!